Fantasyboeken

Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs E - H » Hair, David - Brug der getijden 08 Het keren van het tij

Hair, David - Brug der getijden 08 Het keren van het tij

9789024591893 Hair, David - Brug der getijden 08 Het keren van het tij

€ 29,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 2

Aantal  
De Derde Kruistocht, een odyssee van bloedvergieten en verraad, is tot een einde gekomen. Maar de plannen van de Rondiaanse keizer Constant om een wereldomvattend keizerrijk te stichten zijn pas net begonnen. De Hoeders - ascendant-magiërs trouw aan de Rondiaanse troon - betreden het strijdtoneel om de wereld te vernietigen en te herscheppen naar de wensen van Constant. 

Maar de Hoeders zijn niet langer de enige ascendant-magiërs. Malevorn Andevarions demonische Ablizianen vechten ook mee, hun ambities even groot als Constants dromen over eeuwige heerschappij.

Onder hen die vechten om te overleven zijn Ramon, Seth, en de Verloren Legioenen. Ze hebben rampen, hinderlagen en overweldigende overmachten overleefd om er vervolgens achter te komen dat hun weg naar huis wordt versperd door hun eigen mensen - en Seths tirannieke vader.

In Javon zijn Cera, Elena en Kazim in een gevecht op leven en dood beland met de Rondiaanse indringers, geleid door Elena's voormalige geliefde en mentor Gurvon Gyle. Geen wapen wordt vermeden en elk doelwit is toegestaan.

Maar Alaron en Ramita hebben de zwaarste taak. Met een kleine groep monniken moeten zijn voorkomen dat Constant en Malevorn de helft van de wereld vernietigen en voor altijd regeren over de ruïnes die overblijven.

Gerelateerde producten