Fantasyboeken

Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs M - P » Noni, Lynette - De genezer van Zalindov

Noni, Lynette - De genezer van Zalindov

9789022593509 Noni, Lynette - De genezer van Zalindov

€ 20,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 2

De zeventienjarige Kiva meridan zit al tien jaar vast in Zalindov: de beruchtste gevangenis van Wenderall, waar slechts weinigen levend uit komen. Iedere dag vecht ze, als enige genezer, voor haar leven en dat van haar medegevangenen. Als de zieke koningin van de rebellenbeweging Zalindov wordt binnengebracht, krijgt Kiva de taak om haar lang genoeg in leven te houden voor de Elementproeven: een toernooi van vier opdrachten. Alleen de gevaarlijkste criminelen krijgen deze straf: ze zullen onder de meest extreme omstandigheden lucht, vuur, water en aarde moeten trotseren om vrijgesproken te worden.

Gebukt onder deze verantwoordelijkheid ontvangt Kiva een gecodeerd bericht van haar familie: 'Hou haar in leven. We komen eraan'. 
De Rebellenkoningin kan met geen mogelijkheid meedoen aan het toernooi zonder te sterven en Kiva besluit haar eigen leven op het spel te zetten door in haar plaats mee te doen. Als ze wint zal niet alleen de koningin, maar ook zijzelf haar vrijheid terugkrijgen. Alleen heeft niemand het toernooit ooit overleefd.