Fantasyboeken

Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs M - P » Noni, Lynette - Genezer van Zalindov 02 De gevangene van Vallenia

Noni, Lynette - Genezer van Zalindov 02 De gevangene van Vallenia

9789022595138 Noni, Lynette - Genezer van Zalindov 02 De gevangene van Vallenia

€ 22,99

Beschikbaar - Voorraad: 1

De Genezer van Zalindov 02 De gevangene van Vallenia
Noni, Lynette
9789022595138
Hardcover met stofomslag en folieopdruk - Limited Edition

Kiva heeft de Elementproeven overleefd. Na tien afschuwelijke jaren verruilt ze de tralies van Zalindov voor de stadsmuren van Vallenia. Nu ze haar vrijheid terug heeft zint ze op wraak.
Om re beginnen moet ze binnen de rebellenbeweging op zoek naar haar broer Torell en haar zus Zuleeka, zodat ze kunnen terugeisen wat hun familie toebehoort: de troon van Evalon.
Maar onder het wakend oog van kroonprins Jaren is het bijna onmogelijk om ongezien het paleis uit te komen - tot de avond van het Rivierfestival.

Dankzij een list van Torell en Zuleeka wordt Kiva met hen herenigd. Maar het weerzien pakt heel anders uit dan ze had gehoopt. In de weken die volgen wordt Kiva's loyaliteit zwaar op de proef gesteld terwijl ze haar hart langzaam verliest aan de kroonprins. Om ook deze keer te overleven moet Kiva navigeren door een web van leugens, politieke spelletjes en intriges aan het hof. Kan ze voorkomen dat ze haar familie opnieuw kwijtgeraakt?