Fantasyboeken

Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs M - P » Novik, Naomi - Scholomance 02 De Laatste Leerling

Novik, Naomi - Scholomance 02 De Laatste Leerling

9789024597468 Novik, Naomi - Scholomance 02 De Laatste Leerling

€ 29,99

Beschikbaar - Voorraad: 1

'In wijsheid, bescherming.' Dat is het officiële schoolmotto van de Scholomance. Op zich niets mis mee, denk ik - ware het niet dat de wijsheid ver te zoeken is, end e bescherming om die reden nogal gering is.
Onze geliefde school doet al tijden zijn uiterste best om alle leerlingen te verslinden, maar nu ik mijn examenjaar heb bereikt en eindelijk een handjevol bondgenoten heb gevonden, heeft de school het vooral op mij voorzien. Zelfs al zou ik de eindeloze golven maleficaria die de school op me af stuurt weten te ontwijken, en alle gruwelijke huiswerkopdrachten die we krijgen weten te voltooien, dan nog heb ik geen idee hoe mijn vrienden en ik het er levend van af moeten brengen. 
Tenzij ik eindelijk mijn lot van duistere magie en vernieling omarm. Dan zou ik zonder twijfel fluitend de examenzaal uit kunnen wandelen. De weg van de wijsheid, ongetwijfeld.
Maar ik geef niet toe - niet aan de mals, niet aan het lot, en zeker niet aan de Scholomance. Ik zal mijn vrienden en mezelf voorgoed uit deze verschrikkelijke plek krijgen - al is het het laatste wat ik doe.

Gerelateerde producten