Fantasyboeken

Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs A - D » Beaulieu, Bradley P. - LIED VAN HET GEBROKEN ZAND 01 DE TWAALF KONINGEN VAN SHARAKHAI PBK (LAATSTE STUK AAN DEZE PRIJS)

Beaulieu, Bradley P. - LIED VAN HET GEBROKEN ZAND 01 DE TWAALF KONINGEN VAN SHARAKHAI PBK (LAATSTE STUK AAN DEZE PRIJS)

9789024575039 Beaulieu, Bradley P. - LIED VAN HET GEBROKEN ZAND 01 DE TWAALF KONINGEN VAN SHARAKHAI PBK (LAATSTE STUK AAN DEZE PRIJS)

€ 27,50 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Korte inhoud:
Sharakhai, de grote stad van de woestijn, het middelpunt van commercie en cultuur, wordt al eeuwenlang geregeerd door twaalf koningen - wreed, meedogenloos, machtig en onsterfelijk. Met hun leger van Zilversperen, hun elitegroep Klingmaagden en hun heilige beschermers, de angstaanjagende asirim, behouden de koningen hun positie als onbetwiste, onverslaanbare heren van de woestijn. Er is geen hoop op vrijheid voor wie onder hun juk leven.

Zo lijkt het althans, totdat çeda, een dappere, jonge vrouw uit de westelijke sloppenwijken, de wet van de koningen negeert door naar buiten te gaan op de heilige nacht van Beth Zha'tir. Die nacht leert ze niet alleen meer over haar eigen afkomst, maar ontdekt ze ook de verschrikkelijke waarheid achter de geschiedenis van de koningen. Samen kunnen die geheimen wellicht eindelijk de ijzeren greep van de koningen breken... tenminste als ze haar niet eerst vinden.

Gerelateerde producten