Fantasyboeken

Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs M - P » Martin, George R.R. - LIED VAN IJS EN VUUR 02 STRIJD DER KONINGEN

Martin, George R.R. - LIED VAN IJS EN VUUR 02 STRIJD DER KONINGEN

9789024556533 Martin, George R.R. - LIED VAN IJS EN VUUR 02 STRIJD DER KONINGEN

€ 24,99 inclusief BTW

Uitverkocht

Sinds de dood van koning Robert woeden de opvolgingstwisten om de IJzeren Troon steeds feller voort. Zo schuwt Roberts oudste broer geen middel om zijn aanspraken te bekrachtigen, van zwarte magie tot broedermoord. Vooralsnog zonder resultaat. Duidelijk is dat koningin Cersei alles op alles zal zetten om te heersen tot Roberts zoon volwassen is. Een hele opgave; Want terwijl de vijand oprukt naar de hoofdstad, heeft Cersei aar handen vol aan de vele hofintriges. Daarbij is niet duidelijk wat de geslepen en altijd manipulerende kobold Tyrion Lannister precies in zijn schild voert.
De Noordlanden, waar als vanouds de Starks heersen, hebben intussen eigenmachtig een koning benoemd, Robb Stark. Met zijn legers trekt hij op tegen de perfide Lannisters om de moord op zijn vader te wreken. Maar daar blijft zijn erfgoed vrijwel onverdedigd achter, open voor een verrassingsaanval.