Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs U - Z » Van Rillaer, Peter & Vermaelen, Christophe - De erfgenaam van Herlewinne 01 De gezellen van Nez

Van Rillaer, Peter & Vermaelen, Christophe - De erfgenaam van Herlewinne 01 De gezellen van Nez

9789491300356 Van Rillaer, Peter & Vermaelen, Christophe - De erfgenaam van Herlewinne 01 De gezellen van Nez

€ 18,95

Beschikbaar - Voorraad: 1

Kindar van Nez, koning van het Waegland, heeft vele volkeren overwonnen en tot slaaf gemaakt. Jente wordt gekocht door de magica Ezzine, die de Orde van de Berk de rug heeft toegekeerd. In zijn boevenwijk de Tenebri leidt Ezzine het meisje op tot een bijna onverslaanbare prijsvechter. Maar als hij meer aanzien kan verwerven, toont hij zijn ware aard.
De overste van de Orde van de Berk stuurt heler en ziener Nuru achter Nestor de Onfeilbare aan. Hij moet hem de de betekenis vragen van een door Nestor geschreven passage in het Boek der Kronieken. Tijdens zijn reis redt Nuru op een begraafplaats aan de rand van Nez een voor dood achtergelaten vrouw. Haar lichaam vertoont tekenen van strijd, en een bijzondere tatoeage.
Merkonus ook een magica en raadsheer van koning Kindar, zorgt ervoor dat Jente prinses Zenel op haar politieke missie naar Koes mag begeleiden. Dan kruisen de paden van Jente en Nuru elkaar en als zij Koes bereiken, wordt pas echt duidelijk wat de passage van Nestor in de kronieken inhoudt.
Webshop gemaakt met EasyWebshop