Fantasyboeken

Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs U - Z » Van Delft, Patty - Terras Atlas 01 Puur wit

Van Delft, Patty - Terras Atlas 01 Puur wit

9789493158238 Van Delft, Patty - Terras Atlas 01 Puur wit

€ 20,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal  
Nadat een vreselijke oorlog een groot gedeelte van de bevolking heeft uitgeroeid, is Terras Altas in twee delen opgesplitst. Het vruchtbare en welvarende Hoogland beslaat de kusten, terwijl het Laagland voornamelijk bestaat uit woeste en ongerepte natuur.

Het Regime houdt de bevolking van het Hoogland streng onder controle en zorgt voor vrede met een goede verdeling van taken en door de overtreders van de weten zwaar te straffen. De grootste misdadigers worden verbannen naar het Laagland, waar ze zichzelf moeten zien te redden.

Lily is als Magyr geboren en bezit de vaardigheid om energie te manipuleren. Met haar rang van edele heeft ze een rooskleurige toekomst en groeit ze op in weelde. Verwachtingsvol kijkt ze uit naar de dag dat ze met Espen zal trouwen, een lid van de elite en erfgenaam van het machtigste Huis onder het Regime. 

Tijdens haar reis over het Laagland om zich bij hem te voegen, slaat het noodlot toe. Het luchtschip stort neer en Lily komt terecht op een plek waar nachtmerries je ook overdag teisteren.
Tot overmaat van ramp wordt ze gevangengenomen door een groep bannelingen. Onder leiding van River, een sinistere jongen met een vreemde kracht, willen ze haar als ruimiddel inzetten.

Zal het Regime aan de eisen van de laaglanders tegemoetkomen om Lily haar vrijheid terug te geven?
En is ze tot die tijd in staat te overleven tussen de misdadigers die haar hebben ontvoerd?