Fantasyboeken

Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs A - D » Adams, Douglas en Colfer, Eoin - HITCHHIKER'S GUIDE TO THE GALAXY 06 EN DAN NOG IETS (LAATSTE STUKS)

Adams, Douglas en Colfer, Eoin - HITCHHIKER'S GUIDE TO THE GALAXY 06 EN DAN NOG IETS (LAATSTE STUKS)

9789022556597 Adams, Douglas en Colfer, Eoin - HITCHHIKER'S GUIDE TO THE GALAXY 06 EN DAN NOG IETS (LAATSTE STUKS)

€ 19,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 2

In 2008 kreeg auteur Eoin Colfer toestemming van de weduwe van geestelijk vader Douglas Adams om de Hitchhiker-reeks af te maken met een zesde deel: En dan nog iets...

Korte inhoud:
Jaren geleden, toen de Vogoniërs naar onze planeet kwamen om die te vernietigen, sloeg Hugo Veld aan het liften door het transgalactische universum. Inmiddels heeft hij de volledige lengte, breedte en diepte van het bekende universum doorkruist; is hij voorwaarts en achterwaarts door de tijd gegaan; is hij opgeblazen, opnieuw in elkaar gezet, kleurrijk beledigd (meer dan strikt noodzakelijk), wreed gevangengezet en op nog tenenkrommendere wijze vrijgelaten. En natuurlijk heeft hij nog steeds de zin van het leven, het heelal en de rest niet door.
Nu is Hugo weer thuis: de Aarde bestaat nog! Maar nog voor hij zijn eerste langgewenste kop koffie kan drinken, ziet hij zijn dromen opnieuw in rook opgaan - net als alle oceanen op Aarde. De planeet dreigt opnieuw te vergaan.