Fantasyboeken

Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs M - P » Mannens, Arwen - LAATSTE STRIJD TRILOGIE - COMPLEET

Mannens, Arwen - LAATSTE STRIJD TRILOGIE - COMPLEET

9789463080910 Mannens, Arwen - LAATSTE STRIJD TRILOGIE - COMPLEET
9789463080910 Mannens, Arwen - LAATSTE STRIJD TRILOGIE - COMPLEET9789463080910 Mannens, Arwen - LAATSTE STRIJD TRILOGIE - COMPLEET9789463080910 Mannens, Arwen - LAATSTE STRIJD TRILOGIE - COMPLEET

€ 49,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Boek 1: Illiyana
In dit eerste deel van de serie De laatste strijd volgen we Illiyana, die opgroeit als de dochter van een arme visser. Ze lijkt in niets op de andere inwoners van Imbrië. Ten eerste zijn er de fysieke verschillen, ten tweede de nogal vreemde gebruiken in haar familie. Zo heeft haar oom Illiyana jaren geleden reeds uitgehuwelijkt aan iemand die zen ooit eerder gezien heeft. Wanneer haar verloofde eindelijk voor haar staat, wordt Illiyana's leven op zijn kop gezet.
Als enkele moordlustige wezens de rust in Imbrië bruut verstoren, moet Illiyana noodgedwongen vluchten. Gevolgd door onbekende stemmen in haar hoofd, die tegen haar spreken in talen die ze niet berijpt, gaat ze op zoek naar haar ware identiteit.
Al snel ziet ze in dat kennis niet noodzakelijk leidt tot geluk. Dromen en verwachtingen spatten uiteen. Naarmate ze haar doel nadert, merkt ze dat steeds meer mensen in haar omgeving haar tegenwerken. Uiteindelijk blijken de antwoorden op Illiyana's vragen veel verrassender, dan ze elf ooit had kunnen vermoeden. 

Boek 2: Rheya
Wanneer de nieuwsgierigheid van Rheya een slapend kwaad wekt, zien de wijzen van de Gezworen Raad zich genoodzaakt om een oud plan voortijdig uit te voeren.
Rheya stort in wanneer zij de waarheid verneemt over een van Liourains best bewaarde geheimen. Maar alsnog besluit zij haar lto te omarmen en een opdracht te aanvaarden die op het eerste gezicht onmogelijk lijkt. Tijdens haar tocht zal ze moeten leren om te vertrouwen op een jeugdvriendin die de waarheid heeft verzwegen, op vreemden die meer over haar verleden afweten dan zijzelf, en ook op een kind dat banden heeft met de vijanden in het zuiden.
Maar haar belangrijkste opdracht zal zijn om een plaats te zoeken in haar familie. Iets waarvan ze altijd gedroomd heeft, maar wat meer inspanningen en opofferingen vergt dan ze gehoopt had. 

Boek 3: Thorian & Kristan
Thorian en zijn zus Ahuvah groeien op in een land met strenge regels die hun veiligheid en die van hun Martazu-kailh'ina moeten garanderen. Thorian heeft het echter moeilijk met het respecteren van de grenzen die zijn vrijheid belemmeren. De dag waarom een donkere wolk zijn aandacht trekt, besluit hij om uit te zoeken of die andere wereld wel zo gevaarlijk is als koning Perrel beweert. Samen met zijn zielsverwant Kristan ontdekt hij een met roet bedekte stad waarin een bont gezelschap aan vreemde wezens ronddwaalt.
Geprikkeld door mysteries en aanwakkerende nieuwsgierigheid besluit Thorian om de stad opnieuw op te zoeken, maar dit tweede bezoek gaat niet ongemerkt voorbij. Onverwacht krijgt hij de kans om te bewijzen dat hij meer is dan het kleine broertje van Ahuvah, maar zal hij zijn belofte aan Liourain houden als hij ontdekt wat koning Perrel van Ahuvah verwacht en hoe kan hij vijandelijke folteringen overleven zonder Kristan aan zijn zijde?