Fantasyboeken

Webshop » Pakketten en actieprijzen » Smith, L.J. - VAMPIRE DIARIES HUNTERS PAKKET

Smith, L.J. - VAMPIRE DIARIES HUNTERS PAKKET

X-05040 Smith, L.J. - VAMPIRE DIARIES HUNTERS PAKKET

€ 56,85 € 40,00 inclusief BTW

Uitverkocht

Boek 1: Fantoom (Vampire diaries 08)
Elena Gilbert en haar vrienden hebben Fell's Church gered toen kwade geesten eropuit waren om het dorp te vernietigen. Maar de vrijheid heeft haar tol geëist : Damon Salvatore is dood; Hierdoor verandert alles.
Damon en zijn vampierbroer stefan waren in een wrede strijd verwikkeld om het hart van Elena te veroveren en nu Damon er niet meer is, kunnen Elena en Stefan eindelijk samen zijn?. Maar waarom blijft Elena dan dromen over Damon? Terwijl Elena's gevoelens voor Damon steeds sterker worden, driegt er een nieuwe duistere kracht in Fell's Church en deze demon is erger dan alles wat Elena ooit heeft meegemaakt. Zijn enige doel is Elena en iedereen die ze liefheeft te vermoorden. 

Boek 2: Maanlied (Vampire diaries 09)
Elena en haar vrienden kunnen niet wachten om naar Dalcrest College te gaan, de plek waar haar ouders elkaar voor het eerst ontmoet hebben, nu ze zijn teruggekeerd uit de Duistere Dimensie. Na al het heen-en-weergeslinger tussen Damon en Stefan weet Elena nu eindelijk aan wie haar hart toebehoort: aan Stefan. Elena weet dat dit haar jaar gaat worden en zelfs Damon lijkt zich in zijn nieuwe rol te schikken.
Weg zijn uit Fell's Church betekent echter niet dat Elena haar verleden helemaal achter zich kan laten. Als studenten op mysterieuze wijze verdwijnen, lijkt achter elk nieuwe vriendelijk gezicht een vijand te schuilen. Al snel breekt er paniek uit en kost het Elena, Bonnie, Meredith en Matt moeite om in elkaar te blijven geloven.
Elena komt achter een goed bewaard familiegeheim dat haar leven op z'n kop zet en niets goeds voor de toekomst voorspelt.
Kan Elena haar lot ontlopen? En zal het Stefan of toch Damon zijn die aan haar zijde zal staan tot het bittere einde? 

Boek 3: Bestemming (Vampire diaries 10)
Elena heeft de grootste gevaren overleefd. Ze heeft gevochten met demonen. Ze heeft gerend voor haar leven. Maar niets blijkt zo gevaarlijk als moeten kiezen tussen haar twee grote liefdes: Stefan en Damon Salvatore.
Elena lijkt voor Stefan te hebben gekozen, wat Damon nog duisterder en onvoorspelbaarder maakt. ZE wordt verscheurd door haar gevoelens. Redt ze Damons ziel of blijft ze trouw aan Stefan?
Voor ze die keuze kan maken moet ze eerst voorkomen dat een groep vampiers die Elena koste wat kost kapot wil maken, Klaus weer tot leven wekt. Hij kan alleen maar worden tegengehouden door een offer en Elena zal iemand moeten verliezen die haar na aan het hart ligt.
Maar wie is ze bereid voorgoed kwijt te raken...?