Fantasyboeken

Webshop » Young Adult boeken » YA Auteurs A - D » Arentsen, Dianne - PATROON 03 EYVERE

Arentsen, Dianne - PATROON 03 EYVERE

9789463081566 Arentsen, Dianne - PATROON 03 EYVERE

€ 24,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Wat al het meest dierbare van je wordt gestolen? Als je een deel van je identiteit verliest? Als dat waar je energie van kreeg niet meer mogelijk is?
Eyvére is lid van een dievengilde in Querdor en houdt ervan om haar eigen gang te gaan. Ze heeft haar familie en clan in de steek gelaten. Contact is er niet meer, totdat haar zus Yasmada iets overkomt en Eyvére gedwongen wordt om naar Ash Dûl te reizen, de plek waar Mordis met zijn verdorven plannen is begonnen.
Ondertussen is het feest in Uldath. Een grote aanval op de stad is afgeslagen, maar daarmee is de strijd nog niet ten einde. Kimoh'ra gaat naar het verlaten paleis in de hoop meer over haar verdwenen vader te ontdekken. Ithana wordt in haar eentje wakker op een onbekende plek. Het laatste wat ze zich herinnert, is de overwinning in Uldath.
Voor Mordis ziet het er goed uit. Hij heeft zijn intrek genomen in Het Dansende Labyrinth, een oeroud doolhof aan de rand van het Duistere massief. Zijn doel is binnen handbereik, een nieuwe wereld waarin de kleur groen heerst over de andere kleuren.