Brugse Boekhandel Fantasy

Webshop » Young Adult boeken » YA Auteurs A - D » Collins, Suzanne - HONGERSPRELEN 00 De Ballade van slangen en zangvogels

Collins, Suzanne - HONGERSPRELEN 00 De Ballade van slangen en zangvogels

9789000372928 Collins, Suzanne - HONGERSPRELEN 00 De Ballade van slangen en zangvogels

€ 20,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal  
Het is de ochtend van de boeteceremonie waarmee de 10e jaarlijkse Hongerspelen worden ingeluid. In het Capitool bereidt de achttienjarige Coriolanus Snow zich voor op zijn enige kans op roem en succes, als mentor in de Spelen. Zijn ooit zo machtige familie heeft het moeilijk en hoe het hun verder zal vergaan, hangt af van Coriolanus' prestaties. Hij moet charmanter, slimmer en geraffineerder te werk gaan dan zijn medestudenten en zijn tribuut naar de overwinning helpen.
Maar de kansen zijn niet in zijn voordeel. Coriolanus krijgt de vernederende opdracht om mentor te worden van de vrouwelijke tribuut uit District 12, het laagste van het laagste. Vanaf nu zijn hij en zijn tribuut verbonden door hun lot: elke keuze die hij maakt kan leiden tot gunst of mislukking, zege of ondergang.
In de arena zal worden gevochten tot de dood; Buiten de arena begint Coriolanus mee te leven met zijn tribuut... en moet hij kiezen wat hij belangrijker vindt: de regels blijven volgen of doen wat nodig is om te overleven.